Kto sme – FM World Distribution

FM WORLD je globálnym lídrom viacúrovňového marketingu. Firma bola založená v roku 2004 Arturom Trawińským. Hneď po 3 rokoch činnosti sme zahájili medzinárodnú činnosť a dnes s nami spolupracuje viac ako milión Obchodných partnerov po celom svete.

Po 18 rokoch činnosti sa môžeme pochváliť vysoko kvalitnými výrobkami pre každodenné použitie a atraktívnym, poctivým systémom odmeňovania. Máme v sebe smelosť a odvahu, aby sme menili svet k lepšiemu, a preto sme išli o krok ďalej a založili sme spoločnosť FM World Distribution.

Značka FM Federico Mahora zahŕňa prvotriedne parfumy a parfumované vody, ktoré boli vytvorené v spolupráci so spoločnosťami Perfand a Drom Fragrances. Výnimočné vône Federico Mahora v originálnych flakónoch, ktoré umocňujú ich krásu. Bohaté portfólio značky FM ponúka taktiež vynikajúcu kozmetickú radu starostlivosti o telo a tvár, dekoratívnu kozmetiku, výživové doplnky, prírodné a ochutené čaje a kávy Aurile a čistiace prostriedky For Home.

PRODUKTY FM WORLD PO CELOM SVETE!

Od roku 2004 kedy spoločnosť FM WORLD vznikla, rastieme vo všetkých smeroch. Vstupujeme na zahraničné trhy, vyvíjame a predstavujeme nové produkty a značky, neustále rozširujeme portfólio a investujeme do moderných technológií.
FM World je odpoveď na potreby ľudí po celom svete, ktorí doteraz nemali prístup k FM produktom. Od tejto chvíle si produkty môžete zakúpiť kdekoľvek na svete, na všetkých kontinentoch! Vďaka tomu sa stávame jedným z najaktívnejších MLM spoločností na svete!
Toto rovnako prináša nový spôsob sponzoringu – obchodní partneri budú môcť prizvať k spolupráci partnerov z iných krajín. Noví partneri sa tak stanú súčasťou klubu FM WORLD a dosiahnuté body budú pripísané ako vašej skupine, tak do Globálneho bodového obratu.
 
Sme pripravení na sebe ďalej pracovať a teší nás, že ste pri tom s nami!